StoryEditor
transferi

Barelona kupuje 15-godišnjeg Brazilca za 45 milijuna eura

Piše desk  /  19.01.2022., 19:12h
Barcelona će napraviti sve ne bi li osigurala potpis nevjerojatnog 15-godišnjeg Endricka, napadača kadetske momčadi Palmeirasa koji je zaludio njezine skaute. Brazilski Yahoo piše da su na Camp Nouu čuli da u Brazilu igra klinac koji je čudo od djeteta i odmah su poslali svoje stručnjake.

Kad su vidjeli Endricka, skauti su odmah javili u Barceloni da se njega jednostavno mora kupiti i da se novac za taj transfer jednostavno mora negdje naći. Endricka prate i drugi europski velikani, ali Yahoo tvrdi da Barcelona Palmeirasu nudi 45 milijuna eura koje bi platila u tri rate. Prvih 15 milijuna kad Endrick potpiše prvi profesionalni ugovor s Palmeirasom, drugih 15 nakon njegove prve profesionalne sezone i preostalih 15 milijuna kad napuni 18 godina i dođe u Barcelonu.

Yahoo piše da je igračeva obitelj obaviještena o interesu Barcelone, ali da dječaku ne pada na pamet otići iz Brazila dok ne postane profesionalac. Endrick igra špicu, a u omladinskim kategorijama zabio je nevjerojatnih 167 golova u 170 utakmica. Barcelona bi u ugovoru zatražila jamstvo da će Endrick igrati u prvoj momčadi kad potpiše profesionalni ugovor kako bi se mogao razvijati.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 21:30