StoryEditor
transferi

Barca želi vratiti Messija, ali neki igrači ne žele ni čuti za to: "Ili mi, ili on!"

Piše desk  /  30.04.2023., 13:36h

PSG je voljan da zadrži Messija, ali je upitno koliko je svjetski prvak s Argentinom zagrijan za ostanak na Parku prinčeva, pogotovo nakon što su ga navijači izviždali nekoliko puta.

Do sada je obavljeno nekoliko rundi pregovara, međutim generalni je dojam da je čarobnjak iz Rosarija najbliži povratku u Barcelonu nego potpisu za bilo koji drugi klub.

Ipak, upitno je koliko ga želi svlačionica Katalonca. Pojedini španjolski mediji nagađaju da su se trojica igača pobunila protiv Messijevog dolaska.

Prvi je Ansu Fati koji ni pod razno ne želi da vrati svoj broj 10 Messiju, uz to mladi Španjolac ima poprilično hladne odnose sa sedomostrukim osvajačem Zlatne lopte.

I Marc Andre Ter Stegen nije zainteresiran za povratak La Pulge, prvenstvno zbog sukoba na treninga od prije nekoliko godina i taj konflikt još uvijek nije zaboravljen od strane njemačkog golmana.

Navodno se i Robert Lewandowski protivi Messijevom povratku jer se boji da bi Argentinac mogao pokvariti njegove planove.

Poljak je nedavno izjavio da ne bi imao ništa protiv Messijevog povratka, ali nakon saznanja da Messi planira igrati na poziciji "lažne devetke", sjajni golgeter je promijenio svoje mišljenje.

U međuvremenu predstavnici Barcelone su već održali nekoliko sastanaka s čelnicima Saveza kako bi dobili dozvolu za Messijev povratak.

Argentinac bi prema špekulacijama trebao potpisati dvogodišnji ugovor uz godišnju neto plaću od 13 milijuna eura, odnosno 25 milijuna bruto te bi imao opciju da nakon prve sezone napusti klub kao slobodan igrač.

Messi svaki slobodan trenutak koristi da skokne do Barcelone, tako je bilo i prethodnih dana. Jasno je da i postoji njegova želja za povratakom, a da li će doći do istog ostaje da se vidi.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 19:23