StoryEditor
fnc

Bakočević još jednom pokazao da je jak na jeziku, ali slab u kavezu: ‘Croata‘ ga i ovaj put pobijedio

Piše desk  /  05.11.2023., 09:14h

Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio pobijedio je crnogorskog borca Vasu "Psihopatu" Bakočevića u jednoj od borbi 13. izdanja FNC-a. Argentinsko-hrvatski MMA borac i prvak lake kategorije u beogradskom Pioniru stigao je gušenjem do druge pobjede u drugom međusobnom meču protiv ovog suparnika.

Podsjetimo, prvi ogled ove dvojice bila je borba iz 2021. u Šibeniku. Croata je tada slavio nakon samo 60 sekundi, iskoristivši ozljedu suparnika u ranoj fazi meča. U ovom, kojem su prethodile prijetnje i provokacije crnogorskog borca, sve je bilo gotovo u drugoj rundi meča nakon kojeg se pobjednik žalio na nesportske poteze poraženog suparnika.

Croata: Znao sam da meč ide na moju stranu

"Je*o mi je mater, četiri puta udario me glavom u glavu, a dvadeset puta udario me u jaja. Znao sam da meč ide na moju stranu i to je to. Mogu ga tući koliko treba, ne može mi ništa, pokazao sam da sam bolji. Možemo odraditi i trilogiju, moram hraniti obitelj", izjavio je Barrio nakon borbe za RTL.

Croati je ovo bila peta pobjeda u petom nastupu pod okriljem FNC-a, a ukupno 12. pobjeda u karijeri u kojoj ima i tri poraza, dok je Bakočević upisao 24. poraz. Ima i 43 pobjede.

Podsjetimo, uoči meča Bakočević je stalno provocirao Barria, prijetio je i divljao je, ali sve su to bile prazne riječi jer ni ovaj put mu nije mogao ništa.

Dnevnik.ba 

20. studeni 2023 17:23