StoryEditor
Instagram

Babić se opet izruguje s Hrgovićem, pogledajte što je poručio

Piše desk  /  22.01.2022., 13:07h
Odvjetnici Martina Bakolea priložili su dokaz kojim potvrđuju da je borba samo odgođena za travanj ove godine, a ne u potpunosti otkazana kako su tvrdili iz Yokina tima.

Iako je Tony Yoka prihvatio ponudu Filipa Hrgovića za veliki revanš, jučer je stigla potvrda kako od meča neće biti ništa. Svoj komentar na tu vijest dao je i Alen Babić koji nije propustio još jednom "bocnuti" Hrgovića.

Tako je na svom Instagram profilu odgovarao na pitanja obožavatelja, a jedan od njih ga je upitao za komentar o još jednom otkazivanju Hrgovićevog meča.

"Tko ga se ne bi uplašio kad te pogleda i kaže: Pobijedit ću te, zaspat ćeš", odgovorio je sarkastično Babić.

Podsjetimo, borba je otkazana jer je IBF presudio u korist žalbe koju je podnio Martin Bakole koji se pobunio jer smatra da mu Yoka duguje borbu. On i Yoka trebali su u ring u prosincu u Francuskoj, ali ta borba je odgođena zbog pandemije. Budući da mu francuski borac duguje borbu, Yoka ne može sklopiti dogovor s bilo kojim drugim borcem.

Odvjetnici Martina Bakolea priložili su dokaz kojim potvrđuju da je borba samo odgođena za travanj ove godine, a ne u potpunosti otkazana kako su tvrdili iz Yokina tima.

To znači kako se IBF upušta u potragu za novim protivnikom Filipa Hrgovića kojeg su već ranije odbili Luis Ortiz i Joseph Parker.

Očekuje se kako će sljedeći na popisu tako biti Joe Joyce, ali on se tek oporavlja od ozljede. Ako on pak odbije poziv, IBF bi tada mogao kontaktirati Agita Kabayela, a sljedeći na popisu je kineski boksač Zhilei Zhang koji je već javno govorio o borbi s hrvatskim boksačem i koji se opet čini najrealnijim protivnikom.

Dnevnik.ba

20. ožujak 2023 21:03