StoryEditor
hrvatski boksači

Babić podivljao na Hrgovića: Što si on j***no umišlja? Razbit ću mu facu na ulici

Piše Desk  /  09.01.2022., 10:32h
"Želi da se Joseph Parker bori s njim na ‘short notice‘. Pa što si ti je**no umišljaš, tko si ti? On (Parker) je svjetski prvak, a ti si je**na ‘Kocka‘. Nevjerojatno, ali zbog tog intervjua, razbit ću mu facu".

"On je bolji boksač od mene, ali ja sam bolji borac. Neću samo stajati ispred njega i boksati s distance. Cijelo vrijeme, moja glava bit će na njegovim prsima. Ja neću boksati s njim, prebit ću ga", rekao je Alen Babić o Filipu Hrgoviću, a to je najblaži dio cijele izjave, prenosi Večernji.

Naime, Filip ga je naživcirao i ovoga puta rekavši da će se s njim boriti samo ako pobjednik nosi sve, a ne da i Babić može zaraditi neovisno o ishodu borbe.

"On se želi boriti na ulici, ali me blokirao na Instagramu. Pošaljite mi njegov broj, a ja ću mu poslati poruku. On je govnar. Proziva tipove poput Josepha Parkera. Tko si ti da prozivaš svjetske prvake? Želi da se Joseph Parker bori s njim na 'short notice'. Pa što si ti je**no umišljaš, tko si ti? On (Parker) je svjetski prvak, a ti si je**na 'Kocka'. Nevjerojatno, ali zbog tog intervjua, razbit ću mu facu kad ga sretnem na ulici", rekao je  Intu Boxingu Babić i otkrio da su se i sreli u Zagrebu jednom:

"Jesmo, jednom smo se sreli i ne mogu opisat koliko se usrao. Bilo je to prije tri godine, u jednom restoranu. Sjeo sam odmah pokraj njega i lagano sam ga zgrabio za testise. Rekao sam mu: 'Hajde, pričaj sada, ti govnaru.', a on je govorio:

'Zašto tako pričaš?'. Kažem vam, on nije takav, on ne zna ništa o takvom životu (o životu uličnih tučnjava). On je sranje, ubio bih ga za dvije sekunde, rastrgao bih mu grkljan'', prepričao je.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 19:54