StoryEditor
Pun samopouzdanja

Babić odmah nakon pobjede došao pred kamere i izazvao idućeg protivnika

Piše desk  /  31.10.2021., 07:34h
Bila je ovo najbolja večer mog života. Zadao sam mu sjajan udarac u prvih 10 sekundi i nakon toga sam bio malo neozbiljan, ali Molina je ustao i bio dobar protivnik"

Alen Babić u subotu je došao do svoje devete borbe u karijeri. Tehničkim nokautom u drugoj rundi riješio je 39-godišnjeg Erica Molinu kojeg je tukao od prve do zadnje sekunde borbe.

Odmah nakon borbe Babić je u društvu svog promotora Eddieja Hearna i menadžera Dylliana Whitea došao pred kamere DAZN-a i dao izjavu u kojoj je prozvao Davea Allena, 29-godišnjeg britanskog boksača s omjerom 19-2-5.

"Želim zahvaliti svim navijačima koji su me došli podržati. Bila je ovo najbolja večer mog života. Zadao sam mu sjajan udarac u prvih 10 sekundi i nakon toga sam bio malo neozbiljan, ali Molina je ustao i bio dobar protivnik", rekao je Babić nakon borbe pa dodao:

"Sada želim biti undercard borba na priredbi Chisora - Parker. Želim sada borbu s Daveom Allenom, volim toga čovjeka, ali mogu se boriti gdje god Dillian Whyte i Eddie Hearn žele da se borim."

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 21:42