StoryEditor
našao zamjenu

Babić dogovorio borbu s veteranom kojeg je Hrgović nokautirao

Piše desk  /  19.10.2021., 13:49h
‘‘Količina vjere koju moj tima ima u mene stvara mi toplinu oko srca. ‘Savage‘ će prikladno odgovoriti, na jedini način koji poznaje - kaosom i uništenjem. Spreman sam kao i uvijek. Ova pobjeda biti će za moj tim.‘‘

Hrvatski boksač Alen Babić uskoro će ponovno u ring. Nakon što se saznalo da Lucas Browne ipak neće biti njegov protivnik, Babić je saznao njegovu zamjenu. U ring će 30. listopada protiv Erica Moline, 39-godišnjeg boksača kojeg je Filip Hrgović nokautirao u prosincu 2019.

Hrgović je nokautirao Molinu u trećoj rundi borbe, a sada meksičko-američkog borca čeka još jedan Hrvat željan pobjede.

Babić i Molina trebali su boksati u ožujku ove godine, ali borba je otkazana jer je Babić morao na operaciju ramena.

''Ovako timovi funkcioniraju i ovako se obavljaju stvari! Uzmite svoju je**nu olovku i zapisujte! Ovako izgleda kad netko vjeruje u vas! Svoju najveću borbu posvećujem čovjeku koji je stvorio 'Savagea' - Dillianu Whyteu'', napisao je Babić na Instagramu i dodao:

''Količina vjere koju moj tima ima u mene stvara mi toplinu oko srca. 'Savage' će prikladno odgovoriti, na jedini način koji poznaje - kaosom i uništenjem. Spreman sam kao i uvijek. Ova pobjeda biti će za moj tim.''

Babiću se nedavno javio Derek Chisora i ponudio mu svog borca Georgea Foxa, ali dobio je brzo negativan odgovor.

''Uz dužno poštovanje Derek, tvoj dečko treba popiti još puno mlijeka i postati bolji. On je 379.. To bi masakr'', odgovorio mu je Babić na Instagramu.

Potom se Babić oglasio i poslao poruku svim nižerangiranim boksačima koji mu se javljaju i dotaknuo se Hrgovića.

'Svi koji ste rangirani ispod 300. mjesta trebali bi kontaktirati kockastog idiota. On bi vas sve prihvatio i dobro plaća. Samo kontaktirajte tim 'Animal' i dobit ćete datume. Ja želim pravu borbu'', napisao je Babić.

Dnevnik.ba

06. prosinac 2021 02:03