StoryEditor
španjolski list

AS: Modrić je donio veliku odluku za svoju budućnost

Piše desk  /  12.11.2021., 19:54h
Luka Modrić je u Realu od 2012., a sudeći prema pisanju uglednog AS-a, izgleda da će se ova suradnja nastaviti još neko vrijeme. Luka Modrić i Real su u travnju potpisali ugovor na još jednu sezonu, odnosno do ljeta 2022., a AS tvrdi da je Modrić odlučio prihvatiti ponudu najtrofejnijeg kluba na svijetu da ostane na Bernabeuu bar do ljeta 2023..

Španjolski list piše kako je u rujnu Karim Benzema izjavio ljubav Modriću i molio upravu kluba da Hrvata zadrži u Madridu, a Florentino Perez je poslušao svog napadača, prenosi Index.hr.

‘‘Luka je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Nadam se da će biti s nama u godinama koje dolaze‘‘, rekao je Francuz, a Modrić se s tim slaže jer želi biti pošteđen transferne histerije uoči SP-a u Kataru koje bi trebalo hrvatskom kapetanu biti zadnje veliko natjecanje.

Modrić zapravo nikad nije ni krio da želi ostati u Realu.

"Nema ništa bolje nego biti igrač Real Madrida i nema boljeg osjećaja nego igrati na Bernabeuu. Svi žele doći u Real Madrid, a ja sam imao sreću što sam ovdje. Sad će se napuniti deset godina otkako sam tu i nema ništa bolje nego predstavljati ovaj veliki klub. Ovdje sam sanjao devet punih godina i nadam se da će i deseta biti posebna", rekao je Modrić u svibnju, nakon što je produžio ugovor s Realom.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:35