StoryEditor
transferi

Arsenalov skaut dolazi na Poljud gledati Hajdukovog dragulja

Piše desk  /  01.12.2023., 10:57h

Ove subote nogometaši Hajduka dočekuju Goricu u posljednjem domaćem susretu ove polusezone, zbog čega bi poljudske tribine trebale biti dobro ispunjene, a među gledateljima bi trebao biti i skaut Arsenala.

Sinoć se društvenim mrežama zakotrljala informacija da Topnici šalju svog skauta kako bi iz prve ruke vidjeli talentiranog hajdukovca na djelu. Radi se o Rokasu Pukštasu koji je nedavno produžio ugovor s Bijelima, i to do ljeta 2027. godine, no sasvim je jasno kako se neće toliko dugo zadržati na Poljudu.

Mladi Amerikanac je sve osvojio svojim radnim navikama, karakterom i pristupom, a to nije prošlo ispod radara velikim eurospkim klubovima koji su podcrtali njegovo ime u svojim bilježnicama.

U svemu tome ne treba zanemariti ni marketinški dio priče, zbog čega je Pukštas još interesantniji engleskom klubu. Budući da je talentirani hajdukovac iz SAD-a, njegovim potpisom za Arsenal sasvim sigurno bi porastao interes njegovih sunarodnjaka za Topnicima.

Osim toga, Arsenalov vlasnik je američki milijarder Stan Kroenke koji jako dobro zna koliki se potencijal krije na tom tržištu…

Dnevnik.ba

24. veljača 2024 14:01