StoryEditor
Fabrizio Navarro

Argentinski nogometaš (21) se vratio s treninga, večerao i zaspao. Umro je u snu

Piše desk  /  18.06.2022., 19:29h

Tužna vijest dolazi iz Argentine. Fabrizio Navarro, 21-godišnji nogometaš Atletico Tucumana, pronađen je mrtav u svom domu u srijedu. Kako pišu argentinski mediji, Navarro se nakon treninga vratio kući, večerao je i otišao je spavati. Tijekom sna doživio je srčani udar i više se nije probudio.

Od Navarra se u četvrtak ujutro oprostio i klub, a u čast nesretnog mladića tijekom utakmice održana je minuta šutnje.

"Atletico Tucuman sa žalošću objavljuje vijest o smrti Fabrizija Navarra. Mladić rođen 2001. godine u poslijepodnevnim je satima doživio srčani udar. S poštovanjem i ljubavlju izražavamo podršku njegovoj obitelji i prijateljima u ovim teškim trenucima", objavljeno je na službenom Twitteru, prenosi Index.

Navarro je bio napadač i kao i svaki profesionalni sportaš redovito prolazio liječničke preglede. Pritom mu nikad nije bio ustanovljen bilo kakav problem sa srcem. Klub tvrdi da je njegova smrt bila potpuno iznenadna i neočekivana.

''Iznenadni srčani zastoji i smrt kod mladih su vrlo rijetki, ali nažalost mogući. Izražavam sućut obitelji pokojnika. Ne mogu zamisliti kroz što sada prolaze'', izjavila je kardiologinja Carolina Gonzalez za argentinski portal Clarin.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 10:15