StoryEditor
hrvatski kickboksač

Antonio Plazibat nokautom u trećoj rundi stigao do pobjede

Piše desk  /  14.05.2022., 18:10h
Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat svladao je Tarika Khbabeza nokautom u trećoj rundi na Gloryjevoj priredbi.

U drugoj rundi puno je bolje radio prvu polovicu kad je nekoliko puta pogodio Marokanca, ali ovaj je ostao na nogama. Počeo je Khbabez izgledati bolje u drugoj polovici druge runde i iskorištavati to što je Plazibat slijedom velike mase bivao sve umorniji, piše Gol.hr

Nije Plazibat dobro kondicijski izgledao na ulasku u treću rundu, ali svu preostalu snagu je ubacio u jedan udarac za koji je bilo potrebno pronaći pravi trenutak. Pronašao ga je, Marokanac se otvorio, a Plazibatov desni kroše je odsjeo na njegovoj bradi.

Tijekom meča Plazibat je imao problema s podlogom, a nekoliko mu je puta noga proklizala. 

"Sve je dobro, zasad nemam nikakvih problema s koljenom. Površina u ringu je bila skliska. Prepao sam se, nekoliko puta mi je noga otišla. Mislio sam da sam ozlijedio koljeno", objavio je Antonio na Instagramu. 

Srećom, sve se dobro završilo. Plazibat je ponovno pobijedio, i to strašnim nokautom, a kako se čini meč je odradio bez ozljede.

"Nakon toga sam se koncentrirao na samo jednu stvar, da stojim na nogama, da ne dobijem udarac. Nisam razimšljao o boksu. Što se tiče nastupa, nokaut je okej, ali nisam nešto zadovoljan. Obećajem, osvojit ću Gloryjevu titulu", rekao je Plazibat. 

Ovom pobjedom hrvatski je borac potvrdio status prvog izazivača na ljestvici teškaša, tako da je nakon meča prozvao Rica Verhoevena, prvaka protiv kojeg se već trebao boriti, ali ovaj odgađa borbu zbog ozljede.

"Ricoooo, gdje si?", poručio je Plazibat nakon borbe.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 13:37