StoryEditor
serie a

Ante Rebić spasio Milan poraza kod Juventusa: Hrvat ponovno zabio za Rossonere

Piše T.R.  /  19.09.2021., 22:44h
Nogometaši Juventusa i Milana odigrali su 1:1 u derbiju 4. kola Serije A.

Kako je počelo očekivali smo pravu rapsodiju golova, ali većim dijelom smo gledali tešku rovovsku borbu.

Juventus je poveo već u 4. minuti nakon sjajne kontre. Milan je imao korner, ali Teo Hernandez predaje loptu protivnicima. Dybala je povukao, dodao do Morate, a ovoga Hernandez ne može stići te španjolski napadač lijepo prebacuje vratara za 1:0.

Nakon toga Juve se povukao i čekao prilike iz novih kontri, a ni Milan nije bio bogzna što u napadu. Uvijek je nedostajao taj zadnji pas, ali bilo je teško probiti iskusni dvojac Chiellini - Bonucci.

No, po sreću za Rossonere, Ante Rebić igra u sjajnoj formi. U 78. minuti Tonali je izveo korner, a hrvatski napadač pobjegao Locatelliju i lijepo glavom pogodio za izjednačenje.

Do kraja utakmice mogao je Milan i do preokreta. Prvo je Rebić sam sebi stvorio priliku, ali je silovito pucao malo preko gola, kasnije je Hernandez u mrtvu šansu gurnuo mladog Kalulua, a Szczesny je čudesno obranio.

Na kraju je završilo 1:1, a ovim rezultatom više zadovoljan može biti Milan koji se vratio na vrh zajedno s Interom, dok je Juventus na očajnom 18. mjestu sa samo dva boda i već velikim zaostatkom za liderima.

Dnevnik.ba

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
15. travanj 2024 02:42