StoryEditor
čistka u realu

Ancelotti se želi riješiti četvorice nogometaša

Piše desk  /  27.12.2022., 11:32h

Madridski Real, aktualni španjolski i europski prvak, u 2023. godini riješit će se najmanje četvorice nogometaša. Iz Madrida odlaze Marco Asensio, Dani Ceballos, Alvaro Odriozola i Mariano Diaz.

Asensio je ove sezone odigrao samo 178 minuta u španjolskom prvenstvu. S 26 godina više ne želi sjediti na klupi. Ugovor mu traje do kraja sezone pa već 1. siječnja može pregovarati sa zainteresiranim klubovima.

Real pušta četvoricu, ali i želi zadržati drugu četvoricu kojima istječu ugovori

Ugovore do kraja sezone imaju i Ceballos i Mariano. Ceballos, koji također ima 26 godina, isto je u drugom planu te mu je minutaža slična Asensiovoj. Diaza je Real prije četiri godine vratio za 21.5 milijuna eura iz Lyona, a ove sezone je 29-godišnji napadač odigrao samo 25 minuta pa su obje strane odlučile da je vrijeme za rastanak.

Posljednji na listi je Odriozola, 27-godišnji bek koji je ove sezone bez minutaže. Ugovor ima još godinu i pol dana, a Real bi ga prodao za 5-6 milijuna eura. 

Ugovori na ljeto istječu i Luki Modriću, Karimu Benzemi, Toniju Kroosu i Nacho Fernandezu, ali njih četvoricu bi Real želio zadržati i sljedeće sezone, tvrdi Mundo Deportivo.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 21:22