StoryEditor
talijanski stručnjak

Ancelotti se ne želi odreći Modrića: "On je legenda Reala i treba završiti karijeru ovdje!"

Piše desk  /  01.02.2023., 13:45h

Luka Modrić bio je jedna od tema današnje konferencije za novinare Carla Ancelottija. Trener Reala najavio je sutrašnju utakmicu na Santiago Bernabéu protiv Valencije, a dočekalo ga je pitanje o Modrićevoj budućnosti u Realu.

Navodno su Modrić i Karim Benzema, koji imaju ugovor do kraja sezone, dobili ponude iz Saudijske Arabije. Nudi im se 30 milijuna eura po sezoni. Što bi im Ancelotti savjetovao? "Ne znam... Prvo ne želim da dođu tražiti savjet. Moje mišljenje je da Realove legende karijeru moraju završiti u Realu", rekao je Ancelotti. 

Talijanski trener nakon Svjetskog prvenstva manje koristi Modrića, a prednost u odnosu na kapetana hrvatske reprezentacije dobio je Dani Ceballos. "Ceballos ima mnoge kvalitete poput Modrića. Pametan je nogometaš, ima samopouzdanja, karakter... Može zamijeniti Modrića."

"Raspored je lud, igrači su mi preumorni"

Požalio se i na raspored. "Ovo je ludo. Postoji neka granica, a mislim da su prešli granicu. Volimo igrati puno utakmica, ali ovo je previše i imamo problem s umornim igračima."

Osvrnuo se i na otpisane Mariana, Odriozolu, Hazarda i Valleja. "Ne igraju? Pa postoji razlog za to - drugi igraju. Ja sam ovdje da donosim pobjede, a ne da igračima dajem minutažu."

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 06:16