StoryEditor
hrvatski kapetan

Ancelotti ponudio Modriću ostanak u Real Madridu, ali kao član stručnog stožera

Piše desk  /  20.02.2024., 13:44h

Španjolski mediji pišu kako je trener Real Madrida Carlo Ancelotti ponudio kapetanu Vatrenih i legendi Kraljevskog kluba Luki Modriću da ostane u klubu, ali ne kao igrač.

Poznati sportski portal The Athletic piše da je Ancelotti ponudio Modriću opciju da i sljedeće sezone ostane u Real Madridu, ali kao član stručnog stožera Kraljevskog kluba.

Ta ponuda vrijedi nakon završetka ove sezone i ako Modrić prihvati igračku mirovinu. Ancelotti je s Modrićem navodno još prije dva mjeseca vodio ovaj razgovor, ali kapetan hrvatske reprezentacije zahvalio mu se na inicijalnoj ponudi.

No nije rekao konačno "ne" trenerskom poslu u Real Madridu, a Athletic dodaje kako je u protekla dva mjeseca dobro razmislio o toj ponudi i još postoji mogućnost za promjenu konačne odluke.

Nastavak Modrićeve karijere još uvijek je nepoznanica

Nastavak Lukine igračke karijere trenutno je jedina prepreka ovom poslu. Ugovor s Real Madridom istječe mu na kraju tekuće sezone, uskoro bi trebalo biti poznato hoće li i kakav će ugovor potpisati.

Podsjećamo, Ancelloti je nedavno, nakon utakmice utakmice s Rayom Vallecanaom pohvalio Modrić rekavši da je jako dobro odigrao. "Bio je to onaj Modrić oduvijek. Pokušavao je doprinijeti na razne načine.

Kada je lopta bila kod njega imao je ideju što s njom, nastojao je proigravati suigrače, pozicioniravši se dobro na terenu," izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije. Trener Reala prije toga je izjavio da Modrić teško prihvaća sjedenje na klupi za pričuve, no da se 38-godišnji hrvatski veznjak ponaša profesionalno i uzorno.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 02:21