StoryEditor
strašna momčad

Ancelotti Modriću za zadnju sezonu u Madridu sastavlja nove Galacticose? Još jedan Superstar se nudi Realu

Piše desk  /  27.11.2021., 17:27h
Španjolski gigant Real Madrid već ima zakaparenog Kyliana Mbappea za sljedeću sezonu, francuskom superstaru dosadilo je u Gradu svjetlosti i želi promijeniti sredinu, a sad se još jedna razočarana zvijezda javno ponudila. Erling Haaland za Goal.com potvrdio je kako bi najradije preselio u Real Madrid.

Tako bi talijanski strateg Carlo Ancelotti uz svoje sveto trojstvo "Modrić-Casemiro-Kroos“ dogodine, vjerojatno u Lukinoj zadnjoj sezoni u Madridu, mogao u momčadi imati strašan napadački trojac, a Mbappeu i Haalandu bi se u zadnjoj fazi igre trebala priključiti Realova velika mlada zvijezda Vinicius Junior, piše Gol.hr.

Kraljevski klub tako bi prihvatio rukavicu koju je bacio PSG i na njegov moćni trojac odgovorio jednim od najboljih napadačkih trojaca ikad sastavljenih. Ova trojica naprijed bi mogli biti sjajan kompliment na Lukine i Kroosove lopte i vratili bi Real ponovo među najizrazitije favorite za naslov u Ligi prvaka, gdje nisu bili otkako ih je napustio Cristano Ronaldo.

Carla Ancelottija su već pitali na komentar Haalandove izjave, ali diplomatski je odogovorio "Mbappe i Haaland zajedno? Polako…“ i nasmijao se.

Ali gdje ima dima, ima i vatre, a ako se već da izvesti, momčad Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos – Mbappe, Haaland, Junior ne bi odbio nijedan trener na kugli zemaljskoj. Ovo je dovoljno za Galcticose 3.0...

image

Galacticosi Carla Ancelottija

GOL.HR -

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 04:48