StoryEditor
prošli tjedan imao koronu

Ancelotti: Modrić se ne osjeća dobro

Piše Desk  /  21.12.2021., 13:16h
Real je bez Luke Modrića u sastavu u nedjelju na svom Bernabeuu napravio veliki kiks u borbi za titulu. Protiv Cadiza je prekinuo niz od deset pobjeda (0:0).

Premda je Real cijelu utakmicu bio nadmoćan i imao puno prilika, do gola nije mogao doći. Španjolski mediji tvrde da je upravo Luka Modrić nedostajao Realu da dođe do još jedne pobjede, kojom bi opet pobjegao Sevilli na osam bodova, prenosi Index.

Modrić je prošlog tjedna prvo bio pozitivan na koronavirus, a onda negativan u petak. Zbog umora i temperature propustio je utakmicu protiv Cadiza.

Modrić propušta još jednu utakmicu

"Je li nam Modrić nedostajao? Luka je za nas jako bitan igrač, igra fantastično. Imao je problema ovog tjedna... Zdravlje je najvažnije i svi mi se moramo boriti protiv ovog virusa", rekao je Realov trener Carlo Ancelotti odmah nakon utakmice, da bi danas za španjolske medije otkrio da Modrić u srijedu navečer neće biti u momčadi koja će protiv Athletic Bilbaa igrati ligaško kolo.

''Luka sutra neće igrati. Nije bitno je li pozitivan ili negativan, ne osjeća se dobro. Nadam se da će sve biti u redu kad se vratimo nakon praznika'', rekao je Ancelotti.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 13:48