Aleksandar Aco Petrovic i odvjetnik Sasa Pavlicic Bekic, predstavili akciju Za spas CiboneROBERT ANIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
hrvatski trener

Aco Petrović: "Cibona se gasi, a Partizan s još većim dugom igra Euroligu"

Piše desk  /  16.07.2022., 19:06h

Akcija za spas Cibone koju je prije mjesec dana pokrenuo Aco Petrović nije bila uspješna. Cibonina igračka i trenerska legenda na Twitteru je prije malo više od tjedan dana objavila da će do kraja mjeseca vratiti novac svima koji su uplatili.

"S obzirom na to da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!" napisao je Petrović.

Ipak, činjenica da nije uspio u planu spašavanja svog kluba ne znači da Petrović nije nastavio javno pričati o problemima u hrvatskoj i regionalnoj košarci. Tako je na Twitteru objavio status u kojem je pisalo: "Komparirajući situaciji u regiji, vidimo da se jednom klubu (dug 5.000.000 E) sprema stečaj i nestajanje, a drugom (dug 7.000.000 E) sprema igranje u Euroligi."

Naravno, referira se na Partizan, koji već godinama, kao i Crvena zvezda, uživa posebne povlastice pod patronatom Srbije. Nakon što mu je nekoliko pratitelja iz Srbije zamjerilo na objavi, odgovorio je: "Nikakvo selektivno gledanje i licemjerje. Samo iznošenje činjenica gdje su dva košarkaška branda danas! I Partizanu puno sreće u Euroligi!"

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 18:00