StoryEditor
život je nije mazio

Životna priča pobjednice Supertalenta rastužila ljude: "Maltretirali su me u školi, nemam dobar odnos s roditeljima"

Piše Desk  /  20.12.2021., 11:41h
Mlada Drnišanka Anatacha Filimone pobjednica je osme sezone Supertalenta. U finalnoj emisiji je izvela pjesmu My Kind of Love pjevačice Emeli Sandé, a pred sam kraj nastupa je zastala i zaplakala. Svojim je nastupima u emisiji ganula mnoge gledatelje i dirnula ih je svojom tužnom životnom pričom.

Već je na predstavljanju na audiciji, na kojoj je osvojila zlatni gumb, otkrila da je tijekom školovanja doživjela vršnjačko zlostavljanje zbog boje svoje kože, prenosi Index.

"Ja sam umorna što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar ni kroz djetinjstvo ni sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene", rekla je tada 18-godišnjakinja. 

Osim zlostavljanja u školi, dodala je i da nema dobar odnos s roditeljima.

"Najteži period u mom životu je bio kad sam s 15 godina saznala da bih trebala ići u dom za nezbrinutu djecu sa svojom sestrom zato što nismo imali osnovne uvjete za život i moje financijsko stanje nije bilo dobro. Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima, bude mi žao, ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih na to odgovorila", ispričala je Anatacha. 

Trenutno pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara i živi u učeničkom domu sa sestrom, koja je tri godine mlađa od nje.

U razgovoru nakon audicije je otkrila da ju mama nije nazvala i čestitala joj. 

"Sestra je nazvala i pitala je li gledala, rekla je samo: ‘Jesam.‘ I to je to. Realno, nije rekla ništa. Mene nije nazvala. Dida i baba jesu, oni su presretni, oduševljeni. Zvao me i tata, koji je trenutno u Zagrebu, i on je bio cijeli u stilu: ‘Vau!!!‘", istaknula je. 

Osim sestre s kojom živi, Anatacha ima još petero braće i sestara. 

"Nas je zapravo sedam. Sestra i ja živimo ovdje, a u Mozambiku imam još dva polubrata i dvije polusestre, dok jedan polubrat živi u Češkoj", rekla je. 

Njihov otac je Philimon Zandamela, poznatiji kao crni pastir Filip, koji je javnosti postao poznat nakon gostovanja u Knjazovoj emisiji Mjenjačnica, u kojoj se zamijenio sa sportašicom Blankom Vlašić.

Iz Mozambika je u Hrvatsku stigao kao pirotehničar izraelske tvrtke. Anatachinu majku je upoznao u Drnišu i dobili su dvije kćeri, ali su se razišli. Nakon gostovanja u Mjenjačnici zaredali su se incidenti zbog kojih je Philimon završio u crnoj kronici. 

Audicija na Supertalentu sve je promijenila za ovu mladu glazbenicu. Iako je i prije natjecanja objavljivala sadržaj na društvenoj mreži TikTok, nakon audicije je dobila mnogo pratitelja. 

Na TikToku objavljuje obrade popularnih pjesama, ali i neke zabavne snimke koje su popularne na društvenoj mreži. Njezin profil trenutno prati više od 370 tisuća ljudi, a na snimkama je dobila 12.5 milijuna lajkova. 

Nakon jučerašnje pobjede u Supertalentu Anatacha se javila na Instagramu i poručila je ljudima da nikada ne odustaju od sebe. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:40