StoryEditor
markantni karoglan

Žene obožavaju trenera Hajduka. Njegov bivši suradnik kaže da vodi miran obiteljski život i 2-3 puta tjedno ide u crkvu

Piše desk  /  02.11.2022., 08:52h

Pažnju hrvatske javnosti, a posebno žena, privukao je novi trener Hajduka, Mislav Karoglan, koji se već spominje kao novi miljenik ljepšeg spola. Iako detalje o svom privatnom životu vješto skriva, doznalo se što mu je najvažnije.

Markantni 40-godišnji Imoćanin, svojim izgledom i modnim stilom plijeni pozornost gdje god da se pojavi, a poznato je da je i otac jednogodišnjeg sina, kao i da vodi vrlo miran obiteljski život.

Naime, sportski direktor Croatije iz Zmijavaca Svetimir Mrkonjić otkrio je da je Karoglan bio krasno dijete, odlikaš, a nazvao ga je i jednim od najvećih talenata na ovim prostorima.

Kada je u pitanju njegov današnji privatni život, Mrkonjić je otkrio da Karoglan nekoliko puta tjedno odlazi u crkvu te da je pravi obiteljski čovjek.

“Znam ga otkad je bio mali. Bio je krasno dijete i uz to odlikaš, za njega je dobiti četiri bila nepoznanica. Uvijek je bio odlikaš. Igrao je uz to i nogomet i bio je jedan od većih talenata na ovim prostorima. Plemenit igrač, polušpica, prava desetka koja ima viziju. Kakav je bio kroz život, takav je bio i na terenu. Moram reći da je pravi obiteljski čovjek i sad mogu reći, a što nitko ne govori, čovjek koji je nedjeljno dva ili tri puta u crkvi. Domaći je istinski, pravi čovjek i tu nema riječi”, izjavio je Mrkonjić za RTL.

Mislava neki uspoređuju i s bivšim nogometašem i izbornikom naše nogometne reprezentacije Slavenom Bilićem, koji također slovi za miljenika žena.

Dnevnik.ba

03. listopad 2023 01:04