StoryEditor
NIJE STIGLA DO ODREDIŠTA

Žena u avionu saznala da je Covid pozitivna pa u WC-u provela pet sati

Piše Desk  /  31.12.2021., 11:31h
Na TikToku je objavila kratki video iz skučene prostorije te napisala: - Ono kada se ispostavi da si pozitivan na Covid dok si iznad Atlantskog oceana.

Jedna Amerikanka bila je zatvorena pet sati u avionskoj WC kabini nakon što joj je test na covid ispao pozitivan tijekom leta iz Chicaga za Island, prenosi Večernji.

Marisa Fotieo, učiteljica iz Michigana, ispričala je da je na pola puta osjetila da ju boli grlo pa je otišla u toalet obaviti brzi Covid test koji je potvrdio da je zaražena.

- Napravila sam brzi test i odnijela ga u kupaonicu, a u roku od otprilike dvije sekunde pojavile su se dvije crtice. Na letu je bilo 150 ljudi, a moj najveći strah bio je da ću im prenijeti virus - rekla je za NBC News.

Na TikToku je objavila kratki video iz skučene prostorije te napisala: - Ono kada se ispostavi da si pozitivan na Covid dok si iznad Atlantskog oceana.

Kazala je da je ostala u kupaonici do kraja leta, a stjuardesa joj je donosila hranu i piće. Pratiteljima koje je zanimalo kako se uopće ukrcala na let Fotieo je objasnila da je bila dva puta negativna na PCR testu.

- Nikad nisam stigla do svog odredišta. Sada sam u karanteni na Islandu - otkrila je na TikToku.

U intervjuu za CNN, rekla je da je bila cijepljena boosterom i da je bila usred leta s bratom i ocem prema svom konačnom odredištu u Švicarskoj kada je saznala da je pozitivna na covid.

Dnevnik.ba

27. siječanj 2022 03:29