StoryEditor
neočekivani putnik

Žena rodila dječaka u busu, mališan dobio besplatne vožnje do 18. rođendana. Iz tvrtke upozoravaju: "Ovo nije natjecanje"

Piše desk  /  29.08.2022., 07:32h

Čini se kako jedan putnik ipak nije platio kartu za svoje putovanje, ali zato je dobio besplatne karte do svoje 18. godine

Flixbus je na svom Facebook profilu podijelio emotivnu priču o jednom sasvim neočekivanom putniku na jednoj njihovoj liniji.

Naime, jedna se beba odlučila roditi na putu iz Pariza do Varšave. Majka je usred vožnje Flixbusom dobila jake trudove te je vozač bio primoran zaustaviti autobus nedaleko autobusne postaje u Poznanu u Poljskoj.

"Prošloga tjedna poželjeli smo dobrodošlicu jednom neočekivanom putniku koji je odlučio udahnuti svoj prvi dah tijekom vožnje Flixbusom! Situacija je bila izuzetno dinamična, no zahvaljujući brzoj reakciji i podršci naših vozača i putnika, sve je proteklo bez komplikacija", napisali su na Facebooku.

Kao poklon novorođenom dječaku, Flixbus mu je odlučio omogućiti besplatne vožnje vlakom i autobusom sve do njegovog 18. rođendana.

Ipak, odlučili su se ograditi i od suvislih komentara pa su napisali i kako "ovo nije natjecanje".

Ipak, brojni ljudi na Facebooku nisu propustili uputiti neslanu šalu na račun kašnjenja buseva ili neprimjerenih radnji u istom.

"Računa li se i ako napraviš dijete u busu", napisao je jedan korisnik dok je drugi napisao "Žena je zapravo bila u četvrtom mjesecu..dok ste došli, bila je spremna roditi".

Dnevnik.ba

17. svibanj 2024 21:43