StoryEditor
zna se što je burek

Zastupnik objavio fotografiju iz Travnika koja je izazvala brojne komentare: "Tko se to usudio?", "Propadamo kulturno", "Vješala, giljotina, lomača, tim redom", "Spalite đavole!"

Piše desk  /  28.12.2023., 11:16h

Zastupnik u Zastupničkom domu Federacije BiH i ekonomski stručnjak Admir Čavalić podijelio je fotografiju na svom profilu na platformi X. Na slici se vidi staklena vitrina u pekari u Tuzli, prezentirajući njihov najnoviji proizvod. Objava je izazvala brojne reakcije.

Radi se o "bureku s Nutellom", a za kilogram ove inovacije potrebno je izdvojiti 12 konvertibilnih maraka. 

"Blasfemija i u Tuzli", napisao je Čavalić uz fotografiju koja je potom izazvala i brojne komentare.

Šokirani komentari

Burek s Nutellom već je bio dostupan u pekarama u Beogradu. Kada se vijest o ovoj inovaciji proširila, izazvala je negodovanje na društvenim mrežama, posebno u Bosni i Hercegovini, gdje se tradicionalno smatra da je burek isključivo pita s mesom. Slični komentari uslijedili su odmah i po objavi fotografije iz tuzlanske pekare.

"Odmah uzeti koncesiju za rad i daskama zakucati ulaz u lokal", "Tko se to usudio?", "Propadamo kulturno", "Gluho bilo i ćoravo! Pa gdje je ovo?!", "Vješala, giljotina, lomača, tim redom", "Spalite đavole!", samo su neki od šokiranih komenatara. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:43