StoryEditor
život piše priče

Zaljubila se u beskućnika nakon što je odbio ponuđeni novac: "Pozvala sam ga kući, danas imamo dvoje djece"

Piše desk  /  20.03.2022., 11:14h
Jasmine Grogan zaljubila se u beskućnika Macauleya Murchieja kada ga je vidjela ispred jednog supermarketa. Odlučila mu je ponuditi novac, no on je odbio. Ponudio joj se da joj pomogne oko vrećica koje je nosila, piše Daily Star.

"Jednog dana srela sam beskućnika kod supermarketa. Ponudila sam mu novac, no on ga nije htio prihvatiti. Ušla sam u supermarket po namirnice, no nisam mogla prestati misliti na njega. Izašla sam van i pitala ga mogu li mu ipak pomoći, rekao je ne. Pitao me trebam li pomoć oko nošenja vrećica do taksija koji me čekao, rekla sam da. Pitala sam ga želi li da mu donesem nešto za jelo. Bilo mu je neugodno, ali je rekao da pa smo izašli zajedno na večeru", rekla je Jasmine.

Tvrdi da su dugo razgovarali o njegovom životu. Jasmine mu je odlučila kupiti mobitel kako bi ostali u kontaktu. Zahvalan što mu je Jasmine pokazala takvu velikodušnost, Macauley joj je napisao poruku: "Uljepšali ste mi dan, hvala vam puno na svemu, nevjerojatni ste. Ne mogu prestati misliti na vas". Ona mu je odgovorila: "Ne moraš se zahvaljivati, ni ja tebe ne mogu izbaciti iz glave". Potom ga je Jasmine pitala može li ga odvesti na ručak.

image

Zaljubila se i dobila djecu s beskućnikom

JASMINEGROGAN1/TIKTOK -

Nakon ručka završili su kod nje u kući. "Donijela sam mu novu odjeću i rekla mu da može prenoćiti, ali je na kraju ostao puno duže od jedne noći. Odmah smo se zaljubili. Znala sam da je on pravi muškarac za mene. Bio je tako dobar i fin", kaže Jasmine.

image

Zaljubila se i dobila djecu s beskućnikom

JASMINEGROGAN1/TIKTOK -

Jasmine je otkrila da su bili na više spojeva, a on je odlučio malo poraditi na svom izgledu. Obrijao je bradu, dobio je nove zube i počeo raditi na novom poslu.

image

Zaljubila se i dobila djecu s beskućnikom

JASMINEGROGAN1/TIKTOK -

"Od tada se nismo rastali", kaže Jasmine. Tvrde da su jako sretni, zaručeni su i imaju dvoje male djece.

"Drago mi je da su nam se putevi susreli i vjerujemo da se sve događa s razlogom. On mi je učinio život puno boljim i ne mogu zamisliti život bez njega.

Dnevnik.ba

21. svibanj 2022 19:48