StoryEditor
dobro jutro, hrvatska

Voditeljica se prvi put nakon udaje pojavila na HRT-u. Vješto je skrivala ruku...

Piše desk  /  15.11.2022., 10:13h

Doris Pinčić pojavila se u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska‘, ali bez vjenčanog prstena

Voditeljica Doris Pinčić (34) prvi je put vodila emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" nakon što se u petak udala za daruvarskog poduzetnika Davora Guberovića (46). Pinčić je nosila bijelu majicu, crveni sako i traperice te je vješto pokušavala sakriti prsten.

Doris pažljivo držala ruke kako joj se ne bi vidio prsten, primijetili su mnogi gledatelji. Stavljala ih je ispod stolića koji se nalazi u studiju, iza kartica s napisanim tekstom, iza čaše vode. Naime, voditeljica je učinila sve kako joj se ne bi vidio vjenčani prsten. Ipak, kasnije kad je gestikulirala rukama, vidjelo se da vjenčani prsten ni ne nosi.

image

Doris Pinčić u emisiji Dobro jutro, Hrvatska

SCREENSHOT - Hrt

Na njezinoj lijevoj ruci je imala zaručnički prsten, koji nosi mjesecima. Za vezu Doris i Davora doznalo se u ožujku ove godine kada je par zajedno osvojio najviši vrh Afrike, Kilimandžaro. Novopečeni bračni par spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihova zajedničkog uspona Davor je objavio u putopisu.

image

Doris Pinčić u emisiji Dobro jutro, Hrvatska

SCREENSHOT - Hrt

Naime, o svojim iskustvima s tog putovanja, koji je po mnogočemu bio poseban, Davor je pisao za daruvarski portal, a Pinčić je u vrijeme afričke pustolovine na Instagramu pokazivala fotografije na kojima se vidi muškarac koji je osvojio njezino srce. Kasnije je i sama Doris vezu potvrdila objavom zajedničke fotografije na Instagramu, kao i novinarima.

"Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora", rekla je za Gloriju u ožujku. Tek prije nekoliko dana, 6. studenoga, su se zajedno pojavili prvi put u javnosti i to na svečanoj premijeri predstave "Čudo".

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:39