StoryEditor
Dobro jutro hrvatska

Voditelji HRT-a se smijali na priču o smrtnosti covida. Oglasila se i televizija

Piše desk  /  10.11.2021., 22:00h
U današnjoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" u kojoj je gostovao Zvonimir Šostar, savjetnik ravnateljice Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", gledatelje je iznenadila reakcija voditelja.

Šostar je govorio o stanju s koronavirusom i gripom te je naglasio važnost cijepljenja protiv obje bolesti.

- Covid u kombinaciji s gripom sasvim sigurno vodi do Mirogoja- rekao je Šostar nakon čega je kamera uhvatila voditelja Ognjena Golubića i voditeljicu Maju Ciglenečki kako, u najmanju ruku neobično reagiraju na njegovu izjavu, naime nisu se mogli suzdržati od smijeha, prenosi Večernji list.

- Malo crnog humora, kad smo kod tog Mirogoja- Nastavni zavod je baš na tom putu, ali dobro, ovo je bila šala - rekao je Ognjen, na što se njegova kolegica Maja nasmijala.

Nedugo nakon njihove reakcije, iz Splita se s lošim vijestima o stanju s koronom javila njihova kolegica Regina Zubanović koja im je poručila da je rano ujutro pa im je zbog toga sve oprošteno, no voditelji sebi ne mogu oprostiti ovakav gaf, a o cijeloj situaciji oglasio se i HRT.

- Hrvatska televizija se ispričava gledateljima zbog neumjesnog komentara i neprimjerene reakcije voditelja Ognjena Golubića i Maje Ciglenečki u studiju jutrošnje emisije "Dobro jutro, Hrvatska" nakon uključenja uživo Zvonimira Šostara i njegove rečenice da "Covid u kombinaciji s gripom vodi do Mirogoja". Reakcija voditelja nije bila profesionalana s obzirom na trenutak i ozbiljnost situacije u kojoj se Hrvatska nalazi u borbi s Covid pandemijom- navode s HRT-a.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 15:39