StoryEditor
i to se događa

Viralni video: Zaglavila naglavačke na spravi u teretani, spašavala je policija

Piše desk  /  08.09.2022., 08:31h

Društvenim mrežama širi se snimka žene koja je zaglavila naglavačke na spravi u teretani, a kako nitko od posjetitelja nije čuo njezine povike u pomoć, iskoristila je pametni sat kako bi nazvala hitne službe. Christine se snimala kako vježba u teretani pa za cijelu priču koja zvuči suludo ima i dokaz

Nakon što je sprava na kojoj je izvodila vježbu zapela u jednoj poziciji, Christine je ostala visiti naglavačke u stražnjem i ograđenom dijelu teretane. Prvo se pokušala nekako izvući, a kad joj to nije uspjelo, počela je dozivati pomoć. Nažalost, nitko u teretani je nije čuo, čak ni njezin prijatelj koji je vježbao u drugom dijelu, prenosi dnevnik.hr.

Christine je pomoću pametnog sata nazvala hitne službe i ispričala u kakvoj se neugodnoj situaciji nalazi pa je nakon 10 minuta stigao policajac koji je izveo ''najjednostavnije spašavanje na svijetu'', kako ga je nazvala Christine, jer je samo izravnao spravu.

Christine je na društvenim mrežama podijelila snimku nezgode koju su do sada pogledali milijuni gledatelja, a u nastavku je možete pogledati i vi. 

Dnevnik.ba

03. listopad 2022 23:33