StoryEditor
popularna tiktokerica

Vijest o uhićenjima zubara u Francuskoj hit je zbog policajke. Evo tko je ona

Piše desk  /  18.09.2022., 08:14h

"Privedi i mene", "Dođe mi da počinim bilo kakav zločin", "Zbog nje bih i na doživotnu robiju", samo su neki od komentara na društvenim mrežama trenutno

Vijest o ocu i sinu zubarima iz Francuske koji su osuđeni na zatvorske kazne zbog nesavjesnog liječenja privukla je pažnju mnogih. No, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, razlog za to je više bila policajka koja je privodila oca i sina nego zabrinutost za zdravlje usne šupljine.

Fotografije francuske policajke obišle su društvene mreže i postale viralni hit, a mnogi su se zapitali tko je atraktivna pripadnica francuske policije. Čini se da je riječ o Nadine Djelassi iz Nice koja trenutno radi u policijskoj postaji u Marseilleu.

Nadine je aktivna na društvenim mrežama, no samo joj je TikTok bio otvoren za javnost. Tek je sinoć otvorila i Instagram.

@femmetigresse #foryou ♬ goosebumps - Travis Scott
@femmetigresse #police#france#fiere#liberté #égalité #fraternit ♬ Originalton - martenlou

"Privedi i mene", "Dođe mi da počinim bilo kakav zločin", "Zbog nje bih i na doživotnu robiju", samo su neki od komentara na društvenim mrežama trenutno, prenosi Index magazin.

image

Nadine Djelassi

TWITTER

Podsjetimo, otac i sin zubari, Jean-Claude Carnot (71) i Lionel Guedj (42) iz Marseillea u Francuskoj, osuđeni su na zatvorske kazne zbog nesavjesnog liječenja.

Sin je dobio osam godina zatvora, a otac pet, prenosi Le Telegramme.

Proglašeni su krivima jer su tijekom šest godina unakazili stotine pacijenata. Sutkinja je ustvrdila kako je dvojac uveo sistematizirane tretmane koji su uništili živote ljudi ostavljajući ih bez osmijeha i s nepodnošljivom boli.

Dnevnik.ba

28. siječanj 2023 19:18