StoryEditor
UDRUGA OTAC

Veliki koncert duhovne glazbe ‘Vjerujem 2024‘ u Mostaru: Sav prihod od ulaznica ide Centru za djecu s poteškoćama u razvoju

Piše Desk  /  03.04.2024., 13:59h

Na ‘Vjerujem 2024.‘ će nastupiti Alan Hržica, Vanesa Mioč, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara.

Mostarska udruga ‘Otac‘ i ove godine, 8. lipnja, organizira veliki koncert duhovne glazbe pod sloganom "Vjerujem 2024" na stadionu pod Bijelim brijegom, a cijene ulaznica su 15 KM. Sav prihod namijenjen je Centru za djecu s poteškoćama u razvoju kojeg su pokrenuli u suradnji s mostarskim Caritasom. 

Na ‘Vjerujem 2024.‘ će nastupiti Alan Hržica, Vanesa Mioč, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara. 

Ulaznice dostupne u Mepasu, preko servisa kupikartu.ba i po mostarskim župama 

Ulaznice za koncert možete kupiti od danas na info pultu Mepas Malla i putem online servisa kupikartu.ba.

"Očekujemo da će ulaznice biti kroz idućih nekoliko dana biti dostupne i u župama koje su i prošle godine prepoznale naš projekt i dopustile da njihovi župljani mogu kupiti ulaznice u župnom uredu. Mi ćemo uskoro objaviti i popis župa u kojima će te moći kupiti ulaznice za koncert ‘Vjerujem 2024.", navode organizatori.

Dodaju kako je većina ljudi prošle godine ulaznice kupila samo nekoliko dana prije koncerta što je organizatorima stvorilo velike probleme.

"Ove putem pozivamo sve one koji žele biti na stadionu 8. lipnja da kupe ulaznice na vrijeme i da ne čekaju zadnji dan kako bi nabavili iste. Tako će nam znatno pomoći u organizaciji događaja."

Upute organizatora: Osigurati smještaj i najbolje uvjete na stadionu za djecu s poteškoćama u razvoju

Podsjećamo, u središtu ovoga velikog humanitarnog koncerta su djeca s poteškoćama u razvoju, tako da je potrebno posvetiti posebnu pažnju njihovom smještaju na stadionu i osigurati im najbolje moguće uvjete kako bi uživali u cijelom događaju.

"Zato je iznimno važno da svi oni koji žele kupiti karte to učine što ranije kako bi imali dovoljno vremena za organizaciju svega onoga što se treba događati na stadionu 8. lipnja. Uvjereni smo kako će publika uvažiti našu zamolbu i tako nam pomoći da ‘Vjerujem 2024.‘ bude savršeno organiziran i ove godine", navode organizatori. 

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 15:25