StoryEditor
Hrvatska književnica

Vedrana Rudan brutalno odgovorila srpskoj voditeljici: "Još kad biste i knjigu pročitali, ali to je previše, nećemo sad pretjerivati"

Piše desk  /  11.05.2022., 23:27h
Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji Jovane Joksimović, supruge popularnog srpskog pjevača Željka Joksimovića, i tu predstavljala svoju novu knjigu "Doživotna robija"

Jovana, koja je poznata po provokacijama svojih gostiju, jednim komentarom uvrijedila je Rudan, a hrvatska književnica nije joj ostala dužna.

Naime, Joksimovićka je na samom kraju emisije podsjetila gledatelje da mogu doći u SKC kako bi im Rudanova potpisala knjigu pa kroz osmijeh dodala da dođu samo "u slučaju ako nemaju što raditi".

"Dođite ako nemate što raditi. Ona će meni sad potpisati knjigu, ja uvijek volim pročitati što mi je napisala, uvijek je to nešto...", rekla je Joksimovićka, na što joj je Rudan brutalno spustila.

"Još kad biste i knjigu pročitali, ali to je previše, nećemo sad pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati", odgovorila je Rudan.

Jovana Joksimović se cijelo vrijeme smijala i dodala da je književnica potpuno u pravu i da joj da bar nešto da čita. Rudan je uzela knjigu i zahvalila se na pozivu u emisiju i dodala da zna da će Jovana imati problema zbog toga što ju je uopće zvala da gostuje, aludirajući na situaciju kada je Jovana Joksimović izbacila jednom prilikom gosta iz studija govoreći da je to njena emisija i da njoj ne može nitko raditi problem.

"Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame!", iskarikirala je književnica, pa dodala da je imala na umu situaciju kada je voditeljica izbacila gosta, te da je rekla sebi da će biti fina i da ništa neće reći provokativno, ali i da se "suzdržavala sve vrijeme". Jovana joj je na to odgovorila: "Hvala vam na toj samokontroli!".

Onda je Rudan počela pisati posveti na knjizi, pritom iznova bocnuvši Jovanu.

"Napisat ću ovdje 'Ivani najvećoj', mislim, ja to uvijek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani? Napisat ću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj!", govorila je Rudan.

Inače, u jednoj od emisija u kojoj je hrvatska književnica bila Jovanin gost, Rudan je spominjala bogatstvo u kojem voditeljica uživa sa suprugom, pjevačem Željkom Joksimovićem, pa se čini da je posljednja opaska književnice bila na taj račun, pojašnjava Mondo.rs.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 08:09