StoryEditor
Sofija Karkadim

Ukrajinka o kojoj bruji svijet iznijela svoju priču: "Za sve ovo je ona kriva!"

Piše desk  /  23.05.2022., 15:47h

Izbjeglica iz Ukrajine koja se upustila u romansu sa svojim britanskim ‘udomiteljem‘ dok je boravila u stanu s njegovom obitelji, opovrgnula je da je ‘uništavačica obitelji‘‘ i optužbe nazvala ‘sra***‘, prenosi Jutarnji list.

Naime, Sofija Karkadim (22) pobjegla je iz Lavova, a Tony Garnett (29), supruga Lorna (28) i njihovo dvoje djece, djevojčice u dobi od tri i šest godina, primili su je u svoj dom u Bradfordu početkom svibnja.

No Garnett se ubrzo zaljubio u svoju novu gošću i nakon deset dana ostavio je svoju ženu, preselivši se s Ukrajinkom u dom svojih roditelja.

Kazao je kako želi s njom provesti ostatak života, a Sofija inzistira da nije kriva za raspad braka.

"Nikad mi to nije palo na pamet. Svidjela mi se obitelj. Provela sam puno vremena s Lornom i pokušala sam joj pomoći. Ali bila je dvolična. Njezine stalne sumnje, napetost, to je samo zbližilo mene i Tonyja. Ona je stvorila ovu situaciju tako što je neprestano sugerirala da se nešto događa, a nije. Dakle, za ovo je ona kriva", rekla je u svoju obranu.

Ostavljena Lorna podijelila je svoj bijes nakon što je pustila Ukrajinku u svoj dom i kazala kako joj je srce slomljeno.

Govoreći za britanski The Sun, rekla je kako vjeruje da je Ukrajinka 'od početka bacila oko na Anthonyja, odlučila da ga želi i uzela ga'.

"Nije ju briga što je sve razorila. Sve što sam dosad znala okrenulo se naglavačke u roku od dva tjedna".

"Odlučila sam da je ispravna stvar da nekome dam krov nad glavom i pomognem u očajnoj situaciji i evo kako mi se odužila".

Tony je pak kazao da je Sofija bila prva koja mu se javila na Facebook stranici na kojoj je ponudio smještaj za izbjeglice u okviru Vladinog plana.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 10:10