StoryEditor
naučila lekciju

Uhitili pijanu policajčevu kćer, a video njegove reakcije proširio se internetom: "Svaka čast!"

Piše desk  /  10.09.2023., 13:01h

Internetom se širi video pijane 21-godišnjakinje koju je zaustavila policija i koja je odmah nazvala oca policajca.

Nakon što su je zaustavili zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, Teresa Lee se opravdavala i uvjeravala policiju da je popila samo jedno piće.

Policajci su ipak posumnjali da nije riječ o "samo" jednom jer su vidjeli i da joj je branik auta bio oštećen što bi moglo značiti i da je oborila i semafor u blizini. "Je li to slučajnost da smo jedan dio našli u blizini srušenog semafora?", upitali su je policajci na što se ona nastavila opravdavati kroz suze, prenosi Direktno.

Nazvala oca policajca

Theresa je pritom naglašavala da joj je otac policajac koji radi u lokalnoj polici i inzistirala da ga nazovu. Međutim, njezin plan nije ispao onako kako se nadala. Kad je njezin otac doista došao, reagirao je sasvim neočekivano. Dok je 21-godišnjakinja plakala i govorila da ne laže, dodajući da je kapetanica nogometnog tima, otac je nije htio slušati. "Prekini sada i uđi u auto. Uhapšena si", rekao joj je otac.

Time nije pokušao zloupotrijebiti svoj položaj i opravdati svoju kćer, već joj je pokazao da sama mora preuzeti odgovornost za svoje postupke.  Štoviše, potvrdio je i da je Teresa već ranije autom udarila jelena, ali je potvrdio i da šteta na automobilu nije mogla biti od tog incidenta. Kasnije su u policijskoj postaji obavljeni potrebni testovi, a utvrđena joj je dvostruko veća količina alkohola u krvi od one dozvoljene. 

Internetom su se proširili i komentari na reakciju ovog oca koji su bili puni pohvala. "Ovo je teška situacija za njega, ali je morala naučiti lekciju", glasio je jedan komentar. "Veliko poštovanje njezinom tati! Postavio je dobar primjer ne samo svojoj kćeri, nego i cijeloj policiji", naglasila je korisnica YouTubea.

"Hrabar potez. Ja nikad ne bih nazvala svog tatu. On bi još dodao neke optužbe da me nauči lekciju", napisala je druga. "Apsolutno obožavam činjenicu da je tata dopustio da nauči lekciju na teži način", pisalo je u komentaru.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 03:22