StoryEditor
zagreb

Udaje se Iva Majoli. Procurile fotke s djevojačke, slavilo se u restoranu u kojem se druži politička elita

Piše desk  /  18.09.2022., 09:41h

Iako nikada nije službeno objavila zaruke, Iva je u zagrebačkom restoranu Tač organizirala djevojačko večer za svoje prijateljice koje su se uz odličnu hranu I birana vina, zabavljale uz brojne domaće I strane hitove

Udaje se Iva Majoli. Najuspješnija hrvatska tenisača našla je sreću i u privatnom životu, a iako je većinu vremena svoj privatni život draža dalekom od očiju javnosti, nedavno je nizom fotografija na Instagramu potvrdila da je u vezi s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem.

Premda nikada nije službeno objavila zaruke, Iva je u zagrebačkom restoranu Tač organizirala djevojačko večer za svoje prijateljice koje su se uz odličnu hranu I birana vina, zabavljale uz brojne domaće I strane hitove.

Za svoj “ženski” dan odabrala je jednostavnu crnu haljinu držeći se pravila “manje je više”, a preko nje je nosila lentu s natpisom “Bride to be”, dok je u kosu stavila bijeli mini veo.

image

Iva Majoli na djevojačkoj večeri

INSTAGRAM

Inače, o vezi tenisačice I poduzetnika ne zna se puno, Iva je samo jednom medijima komentirala kako ju je šarmantni Talijan osvojio svojom jednostavnošću I pažnjom. Svi koji ju poznaju tvrde kako blista od sreće te da su njih dvoje par koji će sigurno biti sretan. Detalji o datumu vjenčanja nisu još poznati, glassine kažu da bi moglo biti već idućeg mjeseca, no ne zna se jesu li za svoj najvažniji dan odabrali Zagreb ili Milano. U oba slučaja očekuje se odlična zabava, piše Večernjak.

Podsjetimo, tenisačica je od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem. Vjenčali su se 2006. godine i njihov brak trajao je šest godina, a u postali su I roditelji djevojčice Mije.

Dnevnik.ba

07. lipanj 2023 07:00