05.11.2022., Karlovac - U Nacionalnom svetistu Svetog Josipa odrzava se 1. nacionalni susret osoba otvorenih sklapanju katolickog braka. Susret organizira katolicka udruga Prilika za susret za sve starije od 30, a mlade od 50 godina, slobodne i otvorene za sklapanje katolickog braka.KRISTINA STEDUL FABAC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
svetištu svetog Josipa

U Karlovcu se okupilo 400 samaca iz Hrvatske koji traže katolički brak

Piše desk  /  05.11.2022., 17:28h

U nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu ove subote okupilo se više od 400 neženja starijih od 30 koji traže katolički brak. U svetištu su se okupili neoženjeni muškarci i neudane žene iz cijele zemlje koje traže srodnu dušu s kojom će sklopiti katolički brak.

Na susret su se prijavili oni koji žele ostvariti katolički brak, a susret su organizirale udruge Kat sus i Prilika za susret. 

"Upravo njima želimo pomoći, to je prvi nacionalni susret i logično je da bude u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu. Bit će to prilika da se toliki broj ljudi na jednom mjestu druži i upozna. To je ono što Crkva može učiniti i moliti", rekao je ranije monsinjor Antun Sente.

Cure i dečki su bili na misi, a kasnije su išli na predavanje koje ih je "pokušalo osloboditi straha u budućim vezama ili kod upoznavanja".

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 18:33