StoryEditor
čekamo ishod

Tvrdi da je putnik kroz vrijeme i najavio je tri izuzetno važna događaja u rujnu, jedan bi se trebao dogoditi već danas

Piše desk  /  14.09.2021., 09:36h
Intrigira i najava koja kaže da ćemo unutar narednih šest mjeseci doznati i da je jedna vrlo slavna osoba lažirala svoju smrt.

Korisnik TikToka nadimka Aery Yormany, tip koji tvrdi da živi u 2714. godini, odlučio je svima dokazati da doista progovara iz daleke budućnosti te je najavio tri velika događaja u rujnu, piše net.hr.

Tako ćemo već danas doznati je li samo zafrkant željan pažnje, jer je istaknuo da će 14. rujna Istočnu obalu SAD-a pogoditi prvi, odnosno povijesni uragan iz šeste kategorije!

Udarit će uglavnom Južnu Karolinu, kaže u svom videu, u kojemu u nastavku najavljuje i to da će 26. rujna svijet upoznati prvu čimpanzu s darom govora do čega će doći zahvaljujući mutaciji u glasnicama.

U istoj snimci kazao je i da će 11. rujna izvanzemaljci spasiti otprilike četiri tisuće ljudi. Pritom nije precizirao od čega, ali je tome dodao da će ih 'prijatelji iz svemira' preseliti na planet Proxima B.

Bilo kako bilo, njegov zapis prikupio je preko 20 milijuna pregleda, a intrigira i najava da ćemo unutar narednih šest mjeseci doznati i da je jedna vrlo slavna osoba lažirala svoju smrt.

@aesthetictimewarper They are coming… #fyp #fypage #timetraveler #timewarper #timetravel ♬ Scary - Background Sounds
@aesthetictimewarper Do not worry… #fyp #fypage #timetraveler #timewarper #timetravel #celebrity #fakedeath ♬ After Sunset - FreshmanSound

Dnevnik.ba

14. rujan 2021 09:37