StoryEditor
srpski glumac

Trifunović opet u elementu - Držao psa bez nadzora pa vrijeđao policajce u Splitu: "Nikada se više neću vratiti"

Piše desk  /  09.09.2023., 11:18h

S 500 eura novčane kazne u petak na večer je na Općinskom prekršajnom sudu kažnjen srpski glumac Sergej Trifunović zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policajca na splitskoj plaži Kaštelet.

Poznati srpski glumac sad je se oglasio na Instagramu i žestoko prozvao Bojana Ivoševića.

"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split", napisao je Sergej.

"Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase m*da, govance malo", dodao je.

Što se dogodilo?

Podsjetimo, Trifunović se u petak popodne na splitskoj gradskoj plaži Kaštelet kupao sa svojim njemačkim ovčarom. To je smetalo kupačima koji su se tamo zatekli pa je netko od njih pozvao policiju.

Nakon što je policija stigla na plažu, utvrdili su da se pas nalazi bez nadzora, a kada ih je Trifunović počeo vrijeđati, priveli su ga u policijsku postaju. Uz prijavu za narušavanje javnog reda i mira, odveden je na sud.

Ondje mu je izrečena novčana kazna od 500 eura, a osim toga, Trifunović mora platiti i 50 eura sudskih troškova, doznaje se na sudu.

27. travanj 2024 17:29