StoryEditor
srpski glumac

Trifunović je i ranije imao problema s policijom, ovo su neki od prekršaja koje je uradio u Srbiji

Piše desk  /  11.09.2023., 10:34h

Nakon incidenta i hapšenja u Splitu, glumcu Sergeju Trifunoviću zabranjen je ulazak u Hrvatsku odnosno Europsku uniju i još tri zemlje godinu dana. Međutim, ovo nije mu nije prvi put da se "sukobi sa zakonom".

On je 2010. godine vozio u alkoholiziranom stanju, a prošao je i kroz crveno svjetlo. Taj su postupak kasnije obustavili.

Trifunoviću je 2014. godine dobio zabranu upravljanja automobilom na tri mjeseca. Međutim, glumac je to prekršio. Policija ga je zaustavila u Beogradu, a protiv njega su tada podnijeli novu prekršajnu prijavu.

Također, više puta je uhvaćen u vožnji bez vozačke dozvole, a dobio je i tri prijave jer je vozio automobile koji nisu bili registrirani niti osigurani.

On je bio optužen i za tešku prevaru odnosno za zloupotrebu novca. Prijava je podnesena 2018. godine, a podnio je Savjet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost. Kako su tada pisali srpski mediji, glumac je zloupotrijebio novac koji je bio namijenjen za liječenje djece u humanitarnoj organizaciji "Podrži život", čiji je osnivač upravo on.

Glumac je 2020. godine skrivio prometnu nesreću u Beogradu na Bulevaru Mihajla Pupina kada se zabio u gradski autobus, a onda je pobjegao s mjesta nesreće.

On je tada rekao da nije pobjegao s mjesta nesreće već da je rekao vozaču da ode nahraniti mačke jer policija neće brzo doći te da će otići u policiju. Nakon samo 20 dana ponovno je imao sudar.

Nešto kasnije iste godine, glumac je izazvao prometnu nesreću na novosadskom autoputu. Glumac se, krećući u smjeru Novog Sada svojim automobilom marke Audi Q2 zabio u Fiat koji je išao ispred njega.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 03:29