StoryEditor
drastična razlika

Toni Cetinski objavio video i pokazao kako izgleda nakon transplantacije kose

Piše desk  /  02.06.2022., 14:07h

Popularni pjevač Toni Cetinski u utorak, 31. svibnja, proslavio je 53. rođendan i tom prilikom pokazao kako izgleda nakon transplantacije kose.

Toni je za rođendan snimao pjesmu u studiju u Zagrebu, a suradnici su ga iznenadili tortom i svjećicama s brojem "53". Tu se slavlje nije završilo, već je pjevač kasnije rođendan slavio sa suprugom Dubravkom u restoranu.

Pjevač je na društvenim mrežama objavio kadrove iz studija, ali i iz izlaska sa suprugom, i tom prilikom pokazao svoj novi izgled, nakon intervencije.

Na objavljenim kadrovima jasno se vidi drastična razlika nakon transplantacije. Toni više nije proćelav na tjemenu i s velikim zaliscima, već sada ima kosu kakvu je želio.

Toni je u prosincu prošle godine otkrio da se podvrgnuo transplantaciji kose kako bi rješio svoj problem i ostvario sebi veliku želju.

"Već dugo sam imao želju da odem na transplataciju kose i sretan sam što zbog toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjak za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se radujem rezultatima!", napisao je Toni ranije na Instagramu, prenosi Telegraf.

Dnevnik.ba

28. studeni 2022 10:23