StoryEditor
tomislavgrad

Tomislava Dukić miss hrvatske dijaspore 2023.

Piše fena  /  09.10.2023., 08:47h

Tomislava Dukić proglašena je najljepšom na izboru Miss hrvatske dijaspore 2023., koji je u nedjelju održan u Tomislavgradu.

Pobjednica ovogodišnjeg izbora dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina završila je Kineziološki fakultet u Splitu i predana je sportskim aktivnostima i zdravom životu.

Prva pratilja je 23-godišnja Monika Bodulović iz Travnika, volinistica i modna dizajnerica, a druga pratilja je 17-godišnja Margita Hrženjak, buduća stomatologinja.

Pobjednica ovog izbora plasirala se direktno u finale izbora za Miss Hrvatske, koji ove godine slavi 30. obljetnicu, a održati će se 27. studenoga u Zagrebu.

Na izboru u Tomislavgradu predstavilo se osam natjecateljica, a o pobjednicima je odlučivao žiri u sastavu: predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin, načelnik općine Tomislavgrad Ivan Buntić, direktorica Eko Stridon Ana Mioč, predstavnica HT Eroneta Svjetlana Bošković, vlasnik i direktor BTG Tomislavgrad Stipe Nevistić, direktor marketinga svadbenog salona Gospodar Prstenova Luka Mamuza, predstavnik Marina Frapa Ivan Brzović, vlasnik i direktor Pro TV Ante Stipić i direktorica multimedije Direkcije Miss Hrvatske Maja Ilčić.

U glazbenom dijelu programu nastupili su Mate Bulić i Ivan Ivica Matić te na violini mlada umjetnica Nikolina Pandža iz Mostara.

Program su vodili radijski i televizijski voditelj Frano Riđan te novinarka Hrvatske televizije Herceg Bosne Maja Pašalić.

Dnevnik.ba

15. svibanj 2024 23:23