StoryEditor
Tetiana Kundyk

Tko je Ukrajinka koja je oduševila na hrvatskom Supertalentu?

Piše desk  /  16.10.2021., 17:09h
Ukrajinska performerica Tetiana Kundyk svojim je nastupom u prošlotjednoj epizodi Supertalenta oduševila i žiri i gledatelje te od Davora Bilmana dobila zlatni gumb. Nakon nastupa društvene mreže su preplavili komentari onih koji smatraju da je Tetiana buduća pobjednica showa.

Za Index je govorila kako ona gleda na svoj nastup.

"I ranije sam nastupala u sličnim showovima diljem Europe pa sam odlučila pokušati i u Hrvatskoj, kad sam vidjela najavu. Definitivno nisam očekivala zlatni gumb. Ovo je prvi zlatni gumb koji sam ikad dobila u ovakvom showu tako da me zaista iznenadilo", priča Tetiana za Index.

Nastup u Supertalentu bio joj je ujedno i prvi nastup nakon porođaja. Naime, Tetiana je nedavno postala majka dječaka.

"Nedavno sam postala majka i oporavak je bio jako dug i naporan, a uz sve to još je bio i lockdown pa nisam nigdje mogla vježbati. Zbog toga sam vježbala na - parkiralištu. Pričvrstila bih žice između naše i susjedne prikolice i tako vježbala. Pod kišnim engleskim nebom. Nastup u Supertalentu bio je moj prvi nastup nakon trudnoće i porođaja. A ako usporedite moj nastup u Hrvatskoj s prethodnim talent showovima, možete vidjeti i nekoliko kilograma razlike", našalila se simpatična Tetiana koja sa suprugom nastupa u najvećoj cirkuskoj skupini u Velikoj Britaniji.

"Cirkus nije samo posao nego i stil života. Putujemo svaka dva-tri tjedna, a zatim podižemo šator, postavljamo rekvizite i izvodimo predstave. Zatim ponovo mičete šator, pakirate svu opremu i ponovo putujete. I tako cijele sezone (od proljeća do jeseni) živimo u kamp-prikolicama, što je nama poput kuće na kotačima", objašnjava.

"Moja dnevna rutina izgleda tako da imam poprilično puno posla oko kuće i bebe, zatim se zagrijem i krenem nastupati. Nakon nastupa ponekad se ponovo posvetim vježbanju. Muž i ja uspješno dijelimo obaveze, dok jedno vježba i nastupa, drugo je s bebom. A kad oboje sudjelujemo u nastupu, netko od kolega pazi na sina. Sve je stvar rutine. A s malom bebom to mora biti savršeno sinkronizirana rutina. Zasad nam ide", kaže.

Iako je mnogima već sad favoritkinja za pobjedu, Tetiana kaže da ona o tome još uvijek ne razmišlja. Za svoj sljedeći nastup priprema nešto sasvim drugačije što će, kaže, iznenaditi i publiku i gledatelje. 

"Nakon emisije nastavljam sa svojim aktivnostima, nema predaha i nema puno slobodnog vremena jer stiže vrijeme Božića, kada imamo jako puno nastupa u cirkusu. To je jednostavno bit naših života, zabaviti druge", zaključuje.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 09:49