StoryEditor
dvorana na bijelom brijegu

Tisuću domaćih i stranih natjecatelja pokazalo svoje plesno umijeće u Mostaru

Piše fena  /  06.04.2024., 13:12h

Mostar je domaćin trećeg izdanja plesnog natjecanja "Erigo Dance Star 2024". koje je u subotu u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu okupilo tisuću plesača iz regije koji su došli pokazati svoje plesno znanje i vještine.

Organizator događaja je plesni i cheerleading klub Erigo-D, a na natjecanju sudjeluju plesači različitih plesnih stilova od jazza, showdance, baleta do street grupe plesova i latinoameričkih plesova.

"Ovo je naše treće natjecanje po redu. Okupljamo tisuću plesača i to je maksimum koji ova dvorana može primiti, tako da se u skorije vrijeme nadamo većoj dvorani i boljim uvjetima za organizaciju ovako velikih događaja", rekla je glavna trenerica kluba "Erigo-D" Dajana Markotić.

Kako je dodala, natjecanje je okupilo 20 plesnih klubova, svih dobnih skupina iz BiH, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije, a njihova plesna umijeća sudi šest međunarodnih sudaca.

"Jako smo sretni što smo ovako jedan veliki događaj mogli dovesti u naš lijepi i sunčani grad. Zadovoljstvo mi je isto tako što uvijek imamo dobar odaziv kolega i potporu Grada i Vlade HNŽ-a, hvala im na tome i veliko hvala svim mojim mamama i tatama koji su uvijek tu za svaku pomoć u organizaciji", naglasila je Markotić.

Partneri "Erigo Dance Star" su, među ostalim, Vlada HNŽ-a, Grad Mostar i Sportski savez grada Mostara.

Dnevnik.ba

20. srpanj 2024 01:28