StoryEditor
mostar

The Hub of Fine Arts osigurao besplatan ulaz svim volonterima i sudionicima Mostar Run Weekend

Piše fena  /  13.03.2023., 09:59h

U povodu ovogodišnjeg Mostar Run Weekenda, The Hub of Fine Arts osigurat će svim sudionicima besplatan ulaz u razdoblju od 17. do 19. ožujka ove godine.

Sudionici će imati mogućnost pregledati više od stotinu umjetničkih djela koja nude izuzetan uvid u konstante i revolucije modernizma, otkrivajući sve posebnosti jednoga vremena iskorištene kao referentna točka za stvaranje muzejskog koncepta.

Stručni postav i prezentacija ove pomno planirane i građene kolekcije čine je pristupačnom današnjici te otkrivaju njezin kulturološki, dokumentacijski i povijesni značaj. Galerijska otvorenost ovaj prostor čini dinamičnim, pristupačnim i lako razumljivim, dok ga izuzetna vrijednost te potencijali i kvaliteta zbirke približavaju muzejskom konceptu, navodi se u priopćenju M.T. Abraham Group.

Iako primarno sportska manifestacija, Mostar Run Weekend svojim programskim sadržajima istovremeno obuhvaća područja edukacije, turizma i kulture, te se na taj način ističe kao interdisciplinaran i društveno odgovoran projekt.

Iz M.T. Abraham Group navode kako sudionici i volonteri mogu zakazati termin posjeta putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefona: +387 63 802 022 uz predočenje startnog broja.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 09:41