StoryEditor
Ne krije zadovoljstvo

Tarik Filipović se osjeća kao da je osvojio milijun kuna: Sve je trajalo samo 35 minuta

Piše Desk  /  30.09.2021., 12:04h
Prije pet mjeseci glumac i voditelj popularnog kviza "Tko želi biti milijunaš" Tarik Filipović je najavio kako će se riješiti problema s kojim se bori od svoje 17 godine.

Odlučio je tada metodom CoolSculptinga u jednoj zagrebačkoj poliklinici se riješiti podbratka, a metoda na koju se odlučio ista je ona metoda zbog koje je poznata manekenka Linda Evangelista nezadovoljna jer je nakon tretmana ovom metodom postigla kontra efekt i sada je odlučila na sudu se boriti protiv klinike kod koje je bila, prenosi Večernji list.

„Akteri ja i CoolSculpting metoda s kojom ću se konačno riješiti podbratka s kojim ratujem od svoje 17. godine.“, napisao je Tarik tada uz video na kojem je pokazao kako je počeo s tretmanom.

Par mjeseci kasnije zadovoljno je pokazao rezultate. „Dovoljno ga je napraviti jednom, traje 35 minuta, a nakon toga sam se mogao odmah vratiti na posao. Kao da sam bio na masaži“, ispričao je Tarik za Gloriju i dodao kako se osjeća kao da je osvojio milijun kuna.

Na ovu metodu se odvažio jer nije pobornik kompliciranih zahvata i invazivnih metoda iglom i skalpelom. Zadovoljan je postignutim rezultatom, a ispričao je i u kojim situacijama ga je najviše smetalo što ima podbradak.

„Najviše mi je smetalo to što sam gledajući se u filmovima, serijalima i kvizovima shvatio da mi podbradak mijenja fizionomiju lica. Baš kao što i pretjerano botoksiranje briše mimiku, koja je izuzetno važna za moj posao, za postizanje ekspresije i emocija, pa stoga ne želim eliminirati svoje bore smijalice.“, kaže Tarik.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 21:00