StoryEditor
Viralno

Svećenik iz Srbije vjenčao mladence na engleskom, salve smijeha u crkvi

Piše desk  /  18.08.2022., 12:07h

Crkveno vjenčanje zbog svečane i mirne atmosfere uglavnom nije najzabavniji dio mladencima i njihovim gostima, no jedan svećenik iz Kruševca potrudio se da obred jednom paru bude za pamćenje.

Na TikToku je objavljen video iz crkve u Kruševcu gdje se mladi par vjenčao, a svećenik koji je vodio obred privukao je pažnju zbog engleskog jezika kojim je govorio budući da mladenka ne zna srpski.

Svećenik na engleskom jeziku pita mladu "uzima li ovog prelijepog čovjeka s njene desne strane za muža do kraja života", na što mlada na srpskom jeziku odgovara s "da" i svi prisutni se na to nasmiju.

Potom ju je svećenik pitao je li se obećala nekom drugom muškarcu, na što je ona rekla da nije.

"Ne, bravo, odlično", odgovorio je svećenik. Nastavio je s pitanjem je li ju netko doveo protiv njezine volje, na što je mladenka rekla "ne".

"Čak ni Milan?" upitao ju je onda svećenik, pritom misleći na njezinog budućeg supruga. Snimka je u nekoliko dana pregledana više od 100 tisuća puta.

@lazardjokic1 #serbia #swiss #portugal #krusevac #wedding #bride #groom #church #ortodoxweding #english ♬ original sound - Lazar Djokic

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 03:59