StoryEditor
žali zbog operacije

Starleta optužila liječnike: Uništili su mi usta, dođe mi da ih tužim

Piše desk  /  04.09.2022., 10:09h

Srbijanska starleta i bivša natjecateljica kontroverznog reality showa ‘Zadruga’, Aleksandra Nikolić, kirurškim je putem izvadila biopolimer iz usana jer je bila ‘unakažena’ pa je o svemu progovorila na svom YouTube kanalu.

‘Ovo sam ja nakon operacije. Boli me, ali to je normalno prvi dan. Pijem lijekove, iako uz njih jedva pijem vodu. Ne mogu ništa jesti, ali ne želim ni hranu. Još je sve svježe, nije dobro postavljeno. Gornja usna će se podići, donja će se spustiti, a otok će proći’, objasnila je jedva razgovijetno Aleksandra.

‘Nikad više neću pogriješiti i ići neprovjerenom kirurgu. Smetala su mi usta jer su izgledala ružno. Čovjek treba biti onakav kakav je prirodan, a ne ispravljati se zbog trenda da sve bude što veće, a ponekad je zapravo manje lijepo. Nitko me nije nagovarao na operaciju, sama sam odlučila’, dodala je Nikolić.

Popularna starleta ispričala je kako za tjedan dana vadi konce te da jedva čeka vidjeti konačne rezultate operacije smanjenja usana.

‘Za sedam dana vadim konce. Doktori su mi zabranili da se smijem i pijem na slamku. Jako sam se bojala kad sam išla na operaciju. Doslovno sam se tresla. Međutim, liječnik mi je ukazao povjerenje i nisam osjetila ništa osim davanja anestezije. Sada čekamo konačne rezultate, ali nadam se da se ništa neće zakomplicirati’, poručila je pa je otkrila da razmišlja o tužbi.

‘Dođe mi da tužim ljude koji su mi stavili biopolimer. Uništili su mi usta. Na usnama su mi se počele stvarati rupe i izbočine. Nitko me nije upozorio na posljedice. Vidjeli su da sam dijete i samo su mi htjeli uzeti novac. Nikada više neću ništa raditi, osim što mi doktor treba srediti rubove usana kad vade konce, ali samo hijaluronskom kiselinom, to je to’, rekla je u svom YouTube videu.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 02:40