StoryEditor
"IMA"

Srebrni Vatreni iz Rusije kupio poznatu robnu kuću

Piše desk  /  26.11.2023., 14:23h

Ante Rebić zabilježio je asistencije u posljednje tri utakmice za Beškitaš, a u prijateljskom susretu protiv Sakaryaspora postigao je prekrasan gol. Unatoč tome što njegovo nogometno umijeće nikada nije bilo upitno, fokus javosti ovih dana je na njegovom poduzetničkom pothvatu.

Ante Rebić je stekao vlasništvo nad poznatom robnom kućom u središtu Imotskog, poznatom kao "IMA". Ova poznata zgrada posljednja dva desetljeća bila je u vlasništvu braće Žužul, koje šira javnost prepoznaje po građevinskoj tvrtki "Skladgradnja" i vlasništvu nad RNK Split, navodi Slobodna Dalmacija.

Nogometaš koji je napustio nacionalnu reprezentaciju nakon nesuglasica s izbornikom Zlatkom Dalićem preuredio je robnu kuću.

Osvježio je vanjski izgled, dodao moderni marketinški element te otvorio prostrani kafić s dječjom igraonicom. Ova promjena bila je dobrodošla za trgovački centar u središtu grada, budući da je zadnje temeljito renoviranje provedeno prije gotovo dva desetljeća, točnije 2004. godine.

Prostor obuhvaća više od 3000 četvornih metara raspoređenih na četiri etaže. Robna kuća je tijekom godina doživjela uspone i padove, ali nikada potpuno izgubila svoj status trgovinskog središta za stanovnike Imotskog.

U posljednjim godinama kružile su glasine o mogućem otvaranju hotela unutar robne kuće, no to se još nije ostvarilo. S obzirom na njezin potencijal i vlasnika koji je voljan ulagati, takav razvoj događaja nije isključen.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 09:13