StoryEditor
‘NEK VAM JE TO JEDINA BRIGA‘

Šprajc otkrio da je zaražen pa pokazao kako izgleda nakon 10 dana izolacije

Piše Desk  /  13.01.2022., 12:01h
Voditelj je prve dane 2022. godine odlučio je iskoristiti za odmor i punjenje baterija. S obitelji je otputovao u Italiju na skijanje, a nakon povratka u Hrvatsku gledatelji su se zapitali što mu se dogodilo s obzirom na to da je RTL Direkt umjesto Šprajca vodio Ivan Vrdoljak.

Urednik i voditelj informativne emisije RTL Direkt Zoran Šprajc (54) već nekoliko dana izbiva s televizijskih ekrana, a na njegovo mjesto privremeno je zasjeo Ivan Vrdoljak.

Mnogi su se pitali zašto se Šprajc nije pojavio na poslu i što mu se dogodilo, a nakon nekoliko dana nagađanja na svom se Instagramu javio i sam Šprajc te pratiteljima otkrio zbog čega ga nema u RTL Direktu, prenosi Večernji.

Naime, Šprajc je zaražen koronavirusom, točnije posljednjom omikron varijantom pa je deset dana proveo u izolaciji. 

- Značajan rast bijelih dlaka na licu, to je zasad jedina vidljiva posljedica Omikrona i desetodnevne izolacije :) Doduše tko zna bi li tako bilo da prije toga nije bilo dvije doze cjepiva, dnevna doza cbd ulja ili paste kao booster imuniteta i bar dvaput tjedno dvije doze kiselog kupusa s crvenom paprikom i bučinim uljem, mljac!  Drugim riječima, koristite sva raspoloživa obrambena sredstva i sijeda brada nek vam bude jedina briga :) Živi i zdravi bili, vidimo se! - napisao je Šprajc u opisu fotografije. 

Voditelj je prve dane 2022. godine odlučio je iskoristiti za odmor i punjenje baterija. S obitelji je otputovao u Italiju na skijanje, a fotografijom sa talijanskog skijališta Tarvisio pohvalio se na svom Instagramu. 

- Ništa bolje ne liječi novogodišnji mamurluk od snijega, sunca i planinskog zraka. Kaciga isto pomaže, da se glava ne raspadne - napisao je Šprajc u opisu fotografije.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:11