StoryEditor
rizičan potez

Snimka sa slovenske autoceste izazvala zgražanje: "Treba mu opaliti takvu kaznu da se od nje us*re"

Piše desk  /  29.08.2022., 14:03h

Ovo je zabranjeno i smrtno opasno, poručuju slovenske autoceste, a mnogi pozivaju da se vozače drakonski kazni

Snimka sa slovenske autoceste izazvala je lavinu reakcija. Na njoj se vidi muškarac koji je na zaustavnom traku stao kako bi njegov sin obavio nuždu.

Prizor je potrajao dobre dvije minute, a otac je nekoliko puta pomicao sina dok je sjedio na kahlici. Nakon što je mališan završio, sadržaj je prolio na travu sa strane. "Zovu prirode se ne može odoljeti", poručuju na stranici slovenskih autocesta, koja je objavila snimku s nadzornih kamera. Osim što upozoravaju vozače da ne snimaju automobile na zaustavnom traku, ističu i kako je ovakvo zaustavljanje opasno. "Ovo je zabranjeno i smrtno opasno!. Ako vi ili vaš suputnik ne možete izdržati do odmorišta, radije izađite s autoceste na prvom izlazu", upozoravaju.

Pod objavom se povela žustra rasprava.

"Glupi klinac. Imaju snimku, vjerojatno i reg. broj auta… bilo bi dobro nešto poduzeti i kazniti ga za izazivanje opasnosti i za bacanje smeća po autocesti". Mnogi ističu kako je bacanje, ionako lako razgradivog otpada, puno manji problem od ugrožavanja prometa.

"Drek će se razraditi, strašnije je to što je to obavio na autocesti i ugrozio sebe, dijete i druge. S druge strane, razumijem da ako je dječaku sila, onda je sila, osobito ako se tek skida iz pelena pa ne zna izdržati nekoliko minuta", drugi je komentar, a mnogi ističu kako su mogli, ako su već morali stati, prijeći bankinu pa bi bilo sigurnije.

Dnevnik.ba

18. lipanj 2024 22:54