StoryEditor
skinuo je 45 kilograma

Sjećate li se pobjednika prve sezone Života na vagi? Danas radi u - slastičarnici, otkrio je uspijeva li kontrolirati kilažu

Piše desk  /  17.11.2022., 08:48h

Iako se, kaže, u jednom trenutku nakon showa udebljao 15 kilograma, sad takvim oscilacijama pristupa drugačije jer zna što treba učiniti i kako pripaziti da to ne ode predaleko

Splićanin Ivan Krolo (36) pobjednik je prve sezone ‘Života na vagi'. U show je ušao sa 130, a uspio je izgubiti čak 45 kilograma.

Od tada je prošlo pet godina , a mnoge će iznenaditi da danas radi u slastičarnici. Ipak, u iskušenja ne dolazi, zdravo se hrani i svaki dan napravi oko 25 tisuća koraka, piše Živim.hr.

Iako se, kaže, u jednom trenutku nakon showa udebljao 15 kilograma, sad takvim oscilacijama pristupa drugačije jer zna što treba učiniti i kako pripaziti da to ne ode predaleko.

Svima koji se bore s viškom kilograma poručuje:

- Nemojte odustati i ustrajte što više - zaključio je.

Podsjetimo, koji je prije ulaska u show imao 130 kilograma, prvo vaganje u showu pokazalo je da ima 128,9 kilograma, a na zadnjem vaganju imao je 83 kilograma. Od showa su prošle dvije godine, a Ivan i dalje vježba tri-četiri puta tjedno, a ljeti i pliva te vozi bicikl.

Kada je prehrana u pitanju, priznaje da ne broji svaku kaloriju jer puno vježba. U showu je, kazao je jednom prilikom Ivan, bilo lakše skidati kilograme jer su natjecateljima treneri stalno pri ruci, kao i nutricionisti, a nakon showa natjecatelji su prepušteni sami sebi i moraju pronaći dobru motivaciju da zadrže težinu.  

– Najteže je kad iziđeš, jednostavno si prepušten sam sebi - priznao je tada Krolo. 

Dnevnik.ba

15. svibanj 2024 16:56