StoryEditor
nekad i sad

Sjećate li se nekoć popularnog hrvatskog glumca? Snimljen je u rijetkom izlasku s obitelji, voli pokazivati mišićavi torzo

Piše desk  /  01.10.2022., 07:17h

Zoran Pribičević pojavio se na premijeri predstave "Djevojčica sa šibicama" u Zagrebu sa suprugom Alenkom i njihovo dvoje djece.

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Zoran Pribičević (39) karijeru je započeo početkom milenija ulogama u domaćim serijama.

Kao Doriana Damjanovića gledali smo ga i u seriji "Larin zbor", koja je 2012. godine rušila rekorde gledanosti, a u međuvremenu je glumio i u nekoliko domaćih filmova te nizu predstava.

Zoran i danas glumi te se ostvario i kao redatelj, a usto je i autor mobilne aplikacije za djecu. Od 2011. godine u sretnom je braku s Alenkom Žganjer, s kojom ima dvoje djece, sina Dina i kćer Elenu.

S obitelji se sada pojavio na premijeri predstave "Djevojčica sa šibicama" u zagrebačkom kazalištu Žar ptica. Za zajednički izlazak svi su se dotjerali te su nasmiješeni pozirali fotografima, piše dnevnik.hr.

image

Zoran Pribičević s obitelji

ŽELJKO HLADIKA - Pixsell

Zorana nemamo često priliku vidjeti s njegovom obitelji, koju rijetko pokazuje i na društvenim mrežama, no tamo se zato voli pohvaliti svojim isklesanim torzom.

Glumac je posvećen tjelovježbi, a rezultati su itekako vidljivi i često mu u komentarima pišu da s godinama izgleda samo sve bolje.

image

Zoran Pribičević

INSTAGRAM

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 01:07